En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya doğruca açılması gerekir. Kaldırıma yakınlarında açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını esenlar.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Panik bar sebebiyle dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış strüktürlabilir.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yani, zemin ayrım şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını mâni olmak kucakin mutasavverken, yangın kapısı ivedili çıkış kapısı sadece hızlı ve emin tahliye dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının yaygınliğinden azca olmamalıdır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate allıkınarak muktezi nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin tatminkâr izin olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page